Informatiesessies voor leden van Wilsele Handelt en Onderneemt

  • 7 juni 2019

Op maandag 27 mei zaten de medewerkers van Wegen en Verkeer rond de tafel met enkele leden van Wilsele Handelt en Onderneemt, de vereniging van handelaars en ondernemers van Wilsele Putkapel. Zij kregen als eersten een toelichting over de verschillende projecten van Leuven Noord.

 

 

Tijdens de twee sessies werd er vooral gefocust op de werken aan de Aarschotsesteenweg (N19) en het viaduct van Wilsele. De uitvoering van beide projecten zal vanaf het najaar van 2019 een impact hebben op de bereikbaarheid van Wilsele Putkapel. Lokaal bestemmingsverkeer langs beide zijden van de werfzone blijft altijd mogelijk, net zoals doorgaand fietsverkeer. Alle handelszaken blijven dus ook bereikbaar tijdens de werken.

 

Infosessie WHO

 

Op woensdag 12 juni vindt een infomoment voor het brede publiek plaats in Gemeenschapscentrum Bosstraat in Wilsele (Bosstraat 28, 3012 Wilsele). Tussen 17u00 en 20u00 kan u er doorlopend terecht voor meer informatie over het project en kan u vragen stellen aan de aanwezige projectmedewerkers. De inwoners van Wilsele ontvingen hierover een brief.